Incalzire prin pardoseala PURMO

De ce incalzire prin pardoseala?

Repartizare ideala a caldurii in incapere
Incalzire prin pardoseala PURMO , genereaza un confort termic superior unui sistem de incalzire conventional si  asigura o repartizare verticala ideala a temperaturii in incapere. Incalzirea prin pardoseala,prezinta avantajul emanarii uniforme a a caldurii la nivelul intregii suprafete a  pardoselii. Aspect foarte important pentru incaperile cu suprafata mare – camerele de zi si holurile caselor, dar si spatiile expozitionale sau magazine mari.
Confort: incalzirea prin pardoseala asigura o senzatie placuta de caldura sub picioare, indiferent de solutia de finisare aleasa pentru pardoseala, inclusiv pentru placarea pardoselii cu dale de piatra sau placi ceramice care in mod normal dau impresia neplacuta de rece.

Economie: Podeaua calda” sporeste confortul in asemenea masura incat se poate reduce temperatura aerului in incaperea incalzita cu 2oC, ceea ce inseamna de fapt o reducere a consumului de energie cu circa 12%.
Un argument important in favoarea sistemelor de incalzire prin pardoseala este temperatura scazuta de functionare a instalatiei. De obicei ea nu depaseste 45oC, prin urmare poate fi alimentata cu caldura obtinuta de la cazane de condensare cu randament ridicat, de la pompe termice sau de la panourile solare. Poate fi folosita de asemenea, cu foarte bune rezultate, si caldura reziduala, de exemplu apa incalzita in timpul proceselor de racire intalnite in numeroase tehnologii de productie.

Spatiu: instalatia de incalzire prin pardoseala este complet amplasata sub podea, iar absenta oricaror elemente vizibile de incalzire ofera posibilitati nelimitate de amenajare a interioarelor Datorita faptului ca nu exista echipamente de incalzire vizibile in spatiul de locuit sunteti liberi sa va plasati mobila dupa cum doriti.

Control: termostatele de ambianta reprezinta  posibilitatea de a controla integral sau zonal o incalzire prin pardoseala. Fiecare termostat de ambianta poate fi setat individual in functie de temperatura dorita.

Instalare si pozitionare

Referinte - studii de caz

  Avem solutii complete cu  incalzire prin pardoseala. Astfel te poti bucura de un un confort termic superior unui sistem de incalzire conventional.

Cere OFERTA personalizata!

    Incalzire prin pardoseala